Sponsoreret indhold

Byen summer af liv og solens orange stråler kærtegner blidt sit længselsfulde publikum. Sommeren har et soundtrack og Vera er selvskrevet til tracklisten. Den danske musiker og producer kanaliserer den eksotiske stemning i sine tilbagelænede, sanselige sange, og sammen med Aperol Spritz har han skabt et helt unikt nummer og en personlig playliste til dine bedste sommerøjeblikke.

VERA SØRGER FOR SOMMERENS UNIKKE SOUNDTRACK
Det danske stjerneskud leverer varmblodige rytmer og tilbagelænet stemning med dette helt unikke Aperol Spritz-track – lyden af sommer, solskin og lyse nætter.
Vera - Bella Donna
JAGTEN PÅ LYDEN AF DEN HELT PERFEKTE SOMMER
»Med det her nummer prøver jeg at indkapsle følelsen af dét, jeg forbinder med sommer«
VERA
OM VERA
Vera er en af de mest toneangivende producere på den danske musikscene i øjeblikket. På kort tid har Vera cementeret sit navn via sit samarbejde med artister som MØ, Liss, Soleima og Off Bloom. I 2017 udgav han debut singlen ‘In and Out of Love’ i eget navn, der udover at blive P3’s Uundgåelige herhjemme, skabte røre om navnet i udlandet.
APEROL SPRITZ SOMMER-PLAYLISTE
Bare fordi kalenderen siger sommer, behøver du ikke gå kold i Mungo Jerry og Macarena. Vera har skabt en playliste, der sætter lyd på alle de følelser, sommeren består af – lige fra de bekymringsfri solskinsstunder til skyggernes milde strejf af melankoli. Læn dig tilbage med en kold Aperol Spritz i hånden og nyd sommerens mest sanselige soundtrack.
SOUND OF SUMMER-EVENT
Skt. Hans aften bød på solskin over Toldboden, Aperol Spritz i glassene og varme toner fra producer og dj Vera. Mærk stemningen her.
VOXPOP FRA EVENTET
Vi fangede nogle solbeskinnede festgæster til et par spørgsmål om den helt perfekte sommer.
LÆS MERE HER
»Meget af min inspiration får jeg fra forestillingen om det eksotiske – en dekadent forestilling om noget varmt og sydlandsk. Der er på en måde en dansk længsel efter at sidde et sted i Sydeuropa - en drøm, der spiller på de her kitschede forestillinger om, hvad sommer og varme er for noget«
VERA