En hyldest til verdens bedste biroller

På torsdag får Wes Andersons 'The Grand Budapest Hotel' premiere. Som vanligt hos instruktøren er filmen spækket med opsigtsvækkende biroller. I den anledning hylder vi 10 af vores egne yndlingsbirolleskuespillere.
Biroller

Den utilregnelige: Michael Shannon

Shannons uudgrundelige ansigt og fysik har givet ham en fantastisk evne til at spille utilregnelig. Vi håber aldrig, hans samarbejde med Jeff Nichols hører op, for Shannon inkarnerer i den grad den americana-stemning, der er i instruktørens tre foreløbige film, ’Shotgun Stories’, ’Take Shelter’ og ’Mud’, som Shannon alle spiller med i.

Skuespilleren slog igennem som household-birolle-skuespiller som uligevægtig, men sandhedssigende bror i ’Revolutionary Road’.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold