Overlagt mord: 10 serier, der fik en alt for kort levetid

Freaks and Geeks

 

’Arrested Development’ vendte sidste år tilbage efter syv års fravær, og ’Heroes’ bliver eftersigende genfødt i løbet af næste år. Men der er desværre masser af serier, som er blevet taget af den gode gamle sendeflade efter blot én eller to sæsoner på trods af høj kvalitet, originalitet og underholdningsværdi.

Her kigger vi på 10 stk., der blev lukket alt for tidligt og nu nærmest har fået mytisk posthum kultstatus blandt tv-nørderne. Er der nogen af dem, du ikke har set, er de alle gode bud på et overskueligt påskeprojekt.

Vi starter med den mest savnede af dem alle på næste side.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 11 Soundvenue