Video: Se teaser til AMC’s afløser for ‘Mad Men’

Hovedforfattere: Christopher Cantwell, Christopher C. Rogers. Medvirkende: Scoot McNairy, Lee Pace, Mackenzie Davis, Kerry Bishé. Premiere: 3. juni på CMore.

Tre teaser-tanker:

1. ’Mad Men’ for tech-nørderne? AMC står i lidt af et vakuum på dramaserie-fronten, nu hvor ’Mad Mad’ er på vej ind i sin sidste sæson, og ’Breaking Bad’ er slut. Det er svært at sige ud fra disse 30 sekunder, om ’Halt and Catch Fire’ er en værdig arvtager, men det ser da ganske medrivende ud.

2. Serien handler om en IBM-chef, der i 80’erne går egne veje og forsøger at sælge sin egen, forbedrede version af den nye opfindelse: PC’en. HBO har lige haft premiere på deres ’Silicon Valley’ – tech-industrien er åbenbart det nye sort i tv-branchen.

3. For at citere The Vulture: »Magre 30 sekunder er ikke meget at bedømme på, men med denne og ’The Americans’ ser det ud til, at 80’er-sweaters virkelig er kommet tilbage for at blive«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Silicon Valley’

Læs også: Se ultrakort teaser til sidste sæson af ‘Mad Men’

Læs også: Se 25-årig Jon Hamm blive vraget i talentshow

Sponsoreret indhold
Lauryn Hill, Suspekt, Minds, Mø og mange flere
Årets Fredagsrock program er ude – og det er spækket med store, strålende stjerner fra ind- og udland. Se hele den vilde musikplakat her.
Tivoli