James Franco selv i spil til rollen som manden bag verdens dårligste film

James Franco selv i spil til rollen som manden bag verdens dårligste film

I 2003 dukkede den mystiske instruktør Tommy Wiseaus ’The Room’ op og satte nye standarder for elendig filmkunst. Filmen handler om en mand og hans utro kæreste i et pornobelyst rum, og med sine tarvelige skuespilpræstationer fik dramaet kultstatus som ‘verdens dårligste film’ på rekordtid.

Efterfølgende kunne fans fordybe sig i bogen ’The Disaster Artist’, hvor forfatter Tom Bissell og ’The Room’-skuespilleren Greg Sestero gik bag om kulisserne og fortalte historien om filmens tilblivelse.

I februar annoncerede deadline.com, at selveste James Franco har anskaffet sig filmrettighederne til bogen. Sidste år skrev multikunstneren Franco en anmeldelse af ’The Room’ og ’The Disaster Artist’ til Vice, men artiklen mindede mest om en kærlighedserklæring, hvor Franco desuden sammenlignede sig selv med Wiseau;

»På mange måder, Tommy c’est moi«

Og nu forlyder rygterne, at Franco selv vil spille rollen som Wisaeu. Et rygte, der fik ny vind af en nylig udtalelse fra kollegaen og medproduceren på projektet, Seth Rogen, skriver thedissolve.com;

»Han kunne godt spille Tommy Wiseau«, sagde Rogen til radiostationen Opie & Anthony.

Den travle skuespiller, instruktør, forfatter og billedkunstner James Franco har for nylig vakt undren med sit lidt akavede forsøg som performance-kustner, hvilket senest førte til et par mystiske næsten-nøgen-selfies på Instagram. Om hans ‘The Disaster Artist’ vil leve lidt for meget op til sin titel, må tiden vise.

Læs også: Teenagere og James Franco i ny trailer fra tredjegenerations-Coppola

Læs også: Video: Se James Franco og Seth Rogen gøre grin med Kanye

Læs også: James Franco efter ‘Bound 2’-parodi: Kanye ville have os til at optræde til sit bryllup

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.