Trailer: Melissa McCarthy er elendig til at røve en burgerbar i ‘Tammy’

Instruktør: Ben Falcone. Medvirkende: Melissa McCarthy, Susan Sarandon. Premiere: 2. juli i USA, dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Det vil være forkert at sige, at Melissa McCarthy ikke kan sætte en fod forkert, for siden det forrygende gennembrud i ‘Bridesmaids’ har hun lavet de temmelig svage ‘The Heat’ og ‘Identity Thief’. Men stadig – she gets us every time, også i denne trailer som white trash-udskud på et mildest talt kikset burgerbarrøveri.

2. ‘Tammy’ handler om en kvinde, der bliver fyret fra sit job og svigtet af sin utro mand, og hendes lange deroute ender i en flugt mod Niagra Falls med hendes bedstemor på slæb. Når det endelig skal være, er det jo udmærket, at bedstemoren er Susan Sarandon.

3. Ud fra traileren at bedømme ligner det en af den slags film, der er klart sjovest i første halvdel, før den bliver opbyggelig og sukkersød. McCarthy er klart bedst, når det hele bare er absurd fysisk komik. Filmen er i øvrigt instrueret af McCarthys mand, Ben Falcone.

Annonce