Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Trailer: Dexter med mullet i sydstats-thrilleren ’Cold in July’

Instruktion: Jim Mickle. Medvirkende: Michael C. Hall, Don Johnson, Sam Shepard, Vinessa Shaw. Premiere: 23. maj i USA.

Tre trailer-tanker:

1. I sit første projekt efter afslutningen på tv-hittet ‘Dexter’, har den pludselig not-so-cold-blooded seriemorder, Michael C. Hall, groet en mullet, anskaffet sig en moustache og udskiftet dialekten, så den passer til sydstats-thrilleren om cowboyhat-klædte, korrupte politimænd og farlige ex-cons.

2. Det ser ud til, at Jim Mickles film tillægger daddy-issues en helt ny betydning, for Halls hovedperson, Richard, forfølges af den meget hævntørstige Russel, der vil hævne sin søns død. Russel spilles af Sam Shepard, og Richard får hjælp af en privatdetektiv spillet af Don Johnson, så Michael C. Hall er i den grad lusen mellem to beskidte veteran-negle.

3. ‘Cold in July’ fik fine ord med på vejen, da den havde festivalpremiere på Sundance i januar, hvilket er gode nyheder særligt for Hall, der har afvist at vende tilbage til Dexter-rollen i en eventuel spin-off. Variety kaldte filmen ‘en ultravoldelig, barskt sjov hybrid’, imens Indiewire mente, at den er ‘fængslende og uforglemmelig’. Vi afventer stadig en dansk premieredato.

Læs også: 10 tv-karakterer, der fortjener at dø

Advertisement