10 nye seriesæsoner, vi vil have til Danmark – NU!

Der er stadig masser af nye seriesæsoner, vi skal vente alt for længe på herhjemme. Her er dem, vi venter mest utålmodigt på lige nu.

’Rectify’ – sæson 2

Anden sæson af denne herhjemme stadig relativt ukendte serie er netop startet i USA og har fået endnu bedre anmeldelser end første sæson.

Sundance TV’s serie handler om Daniel Holden, der efter 19 år på dødsgangen løslades, da nye DNA-spor frikender ham for voldtægt og mord på hans 16-årige kæreste. ’Rectify’ følger ham i hans første tid i friheden, og mens den ene del af fortællingen dedikeres til offerets familie og politiske kræfter i den lille by Paulie i Georgia, der helst så ham bag tremmer igen, er det primære fokus på hans oplevelse af den første tid i frihed.

Det er nemlig både en skræmmende og nysgerrighedsvækkende følelse af trække den frie luft i en verden, der er radikalt forandret siden hans fængsling. Og det er ikke nemt for ham at knytte sig sin familie, som står på spring for at elske ham.

Aden Young er brillant i hovedrollen, og noget af det fine ved serien er, at vi – selvom Daniel vækker vores sympati – stadig er i tvivl om, hvorvidt han er skyldig. De første seks afsnit, som kun ligger på amerikansk Netflix, er en menneskeligt nærværende og poetisk afsøgning af straf og soning. Vi vil have den til Danmark hellere før end siden!

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue