Fra musikvideoinstruktør til James Franco-roaster: 10 nuancer af Jonah Hill

I ’22 Jump Street’ er han Hill tilbage i rollen som funny guy. Men han vil også selv lave film, har stået bag en animationsserie og vist sig som en seriøs skuespiller. Vi præsenterer de vigtigste facetter af Jonah Hills karriere.

10. Dustin Hoffman banede vejen

Jonah Hills karriere fik luft under vingerne takket være en helt speciel Hollywood-stjerne. Da den nu 30-årige skuespiller voksede op i New York var nogle af hans bedste venner i familie med Dustin Hoffman. Hill imponerede stjernen, der efterfølgende skaffede ham hans debutrolle i David O. Russells ’I Heart Huckabees’ fra 2004.

»Han var den første person, som sagde, at jeg skulle være skuespiller. Han gik så langt, at han gav mig min første audition, som endte med at blive min første film. Jeg ville ikke have været her uden Dustin«, fortalte Hill til radioprogrammet ’The Kidd Kraddick in The Morning’ i 2011.

Sponsoreret indhold
»Afdød legende er formidabel i sin sidste store rolle«
Oplev Baard Owe brillere som den døende konge i Kasper Kalles intense kammerspil: ‘Christian IV – den sidste rejse’. Find billetter og spilletider her.
Reel Pictures
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue