Jalousi, joketyveri og fordrukne tweets: Louis CK’s venner og fjender

I det nye nummer af Soundvenue kan du læse et stort portræt af Louis CK, hvis geniale tv-serie ’Louie’ kører på sin fjerde sæson lige nu. Her kan du blive klogere på komikeren gennem nedslag i hans forhold til folk som Jerry Seinfeld, Dane Cook og Marc Maron.

Ven: Jerry Seinfeld

Venskabet mellem Seinfeld og Louis CK blev etableret, da CK for mange år siden fungerede som opvarmning for den mere etablerede kollega. Dengang kom CK dog for skade at introducere Seinfeld med løftet om, at han var verdens bedste komiker, hvilket Seinfeld straks frabad sig, da sådanne prædikater skaber forventninger, der er umulige at indfri.

Nogle år senere løb venskabet atter ind i problemer. CK manglede finansiering til at færdiggøre en spillefilm og ringede derfor til Seinfeld i håb om, at han ville investere. Men det afviste Seinfeld så kategorisk, at CK frygtede, at relationen var definitivt ødelagt. I dag trives venskabet dog heldigvis stadig i en sådan grad, at de flittigt gæster hinandens programmer.

Soundvenue 1 / 6 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold