De 10 mest sexede Hollywood-film nogensinde

Fra '9 ½ weeks' til 'Mr. og Mrs. Smith'. Vil ’50 shades of Grey’ kunne matche disse films dampende hede sexappel?
outofsight

I anledning af denne uges lancering af den første trailer for ’50 shades of Grey’, den længe ventede S&M-romance fra Sam Taylor-Johnson, kigger vi her tilbage på de 10 tidligere mest sexede Hollywood-film.

10. Out of sight (1998)
Det sydede af hed tiltrækningskraft mellem George Clooney og Jennifer Lopez i denne underholdende krimi fra instruktør Steven Soderbergh, der fik Clooneys karriere til at eksplodere mod stjernerne. Det har aldrig  været mere sexet at være lukket inde i et bagagerum med en forbryder …

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue