Disney og ’Transformers’-forfatter laver ny Dumbo-film

Disney og ’Transformers’-forfatter laver ny Dumbo-film
Vi bekender vores uforbeholdne kærlighed til den lille elefant med de store ører. Men Dumbo plus ’Transformers’-forfatter? Av, av.

Disney-koncernen har for alvor fået blod på tanden for at genindspille sine gamle tegnefilmsklassikere som live-action, og således kan vi se frem til at gense ’Junglebogen’, ’Askepot’, ’Den lille havfrue’ og ’Skønheden og Udyret’ i nye klæder inden for de næste par år.

Nu er turen så utroligt nok også kommet til lille Dumbo, elefantungen med de fantastiske flyveører.

Utroligt, fordi Dumbo for det første er en af Disneys mest elskede figurer og dermed en farlig karakter at pille ved, og for det andet fordi en live-action-version af denne historie vil kræve en kombination af ufatteligt veldresserede elefanter, samt et ordentligt læs 100 % virkelighedstro CGI-effekter på linje med dem, der bragte tigeren Richard Parker til live i ’Life of Pi’.

Og så har vi slet ikke nævnt selve udfordringerne ved at formidle fortællingen om stakkels udstødte Dumbo, der som bekendt har efterladt generationer af børn – og deres forældre – opløste af tårer siden tegnefilmens premiere i 1941. Hvordan en live-action-film med en nuttet elefantunge vil behandle ’Dumbo’s mere barske sekvenser uden at traumatisere mindre børn for livet, bliver interessant for manuskriptforfatterne.

Derfor er det jo strålende, at Disney har sat en af Hollywoods bedste mænd på sagen, nemlig manuskriptforfatter Ehren Kruger som har stået bag følsomme perler a la ’Scream 3’, ’Transformers’-filmene, ‘The Skeleton Key’ og ’The Ring’. Say what?

Læs også: Disney-prinsesser bag tremmer i ‘Frozen is the new black’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold