Den autentiske ’Wolf of Wall Street’ arbejder på tv-serie

Den autentiske ’Wolf of Wall Street’ arbejder på tv-serie

Sex, stoffer og dværgkast gjorde Martin Scorseses ’The Wolf of Wall Street’ til en af årets foreløbigt bedste film. Mens både Scorsese og Leonardo DiCaprio er rykket videre til andre projekter, vil den virkelige Jordan Belfort gerne kapitalisere (endnu) mere på sin kulørte fortid.

Derfor arbejder han nu på en tv-serie, der skal fremstille 1980’ernes ekstravagance på Wall Street. Det sker i et samarbejde med Brett Ratner, der for tiden er aktuel med ’Hercules’. Han forelskede sig eftersigende i projektet, da Belfort selv pitchede det til ham.

Læs også: Her er halvårets 10 bedste film

Mens vi har ønsket os flere filminstruktører på tv-serier, står dette match-up ikke just øverst på ønskesedlen.

Scorsese og DiCaprio skabte et gennemsyret umoralsk univers, der i sin absurditet var hylemorsom. Men om Belfort og Ratner besidder samme stilistiske og tematiske tæft til at give serien det fornødne ekstra lag, står mere hen i det uvisse. Ratner er ikke just kendt som nogen fintfølende kunstner, og skal Belfort overhovedet have mere taletid?

Hverken titel på serien eller dens premieredato er fastlagt endnu.

Læs også: 10 film, vi gerne vil se som tv-serier

Læs også: 10 imaginære super-serier baseret på spillefilm

Annonce