Ligner de? Se, hvem der skal spille Laudrup, Schmeichel og Povlsen i ny film

Siden det blev offentliggjort, at Danmarks EM-sejr i 1992 skulle blive til en spillefilm, er der blevet spekuleret heftigt i, hvem der skulle indtage rollerne på så legendariske fodboldfigurer som Richard Møller Nielsen, Brian Laudrup, Peter Schmeichel og Flemming Povlsen.

I maj kom det frem, at Ulrich Thomsen skal spille truimftræneren Ricardo, og nu er det så annonceret, hvem der skal spille de øvrige bærende roller i Kasper Barfoeds ‘Sommeren 92’, der står til at få premiere i efteråret 2015.

Det er store fodboldstøvler, unge folk som Cyron Melville (en glimrende fodboldspiller, i øvrigt!), Allan Hyde og Gustav Dykjær Giese skal udfylde. Men kan vi overhovedet tro på dem som fiktionsinkarnationer af de virkelige personer? Sammenlign hovedrollerne med fodboldspillerne her og på de næste to sider.

Flemming Povlsen – Allan Hyde 

EM92_Combo1

Brian Laudrup – Cyron Melville

EM92_Combo2

Peter Schmeichel – Gustav Dyekjær Giese 

EM92_Combo4

 

SE JOHN FAXE, HENRIK ANDERSEN OG MICHAEL LAUDRUP PÅ NÆSTE SIDE

Soundvenue 1 / 3 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold