Video: Ærlig trailer spidder ’Fight Club’s hykleri og regeltyranni

I år er det 15 år siden, at Edward Norton og Brad Pitts organiserede slåskampe gjorde David Finchers ’Fight Club’ til en nyklassiker med kultstatus. I den anledning har Screen Junkies, folkene bag Honest Trailer-konceptet, givet sig i kast med at præsentere filmen på den mest ærlige facon.

Traileren fremhæver for eksempel det paradoksale i, at en film, der blandt meget andet affødte et konsolspil og en sæbe, havde et anti-forbrugerisme-budskab. Også logikken i en anarkistisk utopi fuld af indsnævrende regler får med satirefilen.

Kan du tåle at se filmen, som rystede dig i din grundvold som en letpåvirkelige 13-årig, blive revset lidt, må du ikke snyde dig selv for videoen.

Læs også: Se den ærlige udgave af ’Transformers: Age of Extinction’

Læs også: Se den komisk ærlige trailer-udgave af ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold