Her er serierne, HBO har i støbeskeen

I 2014 bød HBO på nye serier som ’True Detective’, ’The Leftovers’ og ’Silicon Valley’. Nu arbejder folk som Fincher, Scott, Scorsese, Aronofsky og McQueen på spændende ting og sager.
hopkins


1. ’Westworld’

’Westworld’ bygger på en science fiction-western-thriller (genremiks!) fra 1973 af samme navn, skrevet og instrueret af forfatteren Michael Crichton. Det bliver nu til en HBO-serie om to mennesker, der gæster titlens futuristiske forlystelsespark, som ved hjælp af teknologi og robotter giver de besøgende realistiske oplevelser af tidligere tiders leveforhold. HBO har givet grønt lys for en første sæson, der efter planen skal komme i løbet af 2015, og castet tæller store navne som Anthony Hopkins (billedet), Ed Harris, Thandie Newton og Jeffrey Wright.

Det er to af tidens store sci-fi-filmforfattere, der skal producere det ambitiøse projekt. Jonathan Nolan, der senest stod bag manuskriptet til ’Interstellar’ med sin navnkundige bror, skal skrive serien og også instruere pilotafsnittet. Det er en ny boldgade for ham, da han tidligere kun har instrueret ét afsnit af sin nuværende serie, ’Person of Interest’. Til gengæld har han tidens mest erfarne producer inden for området, J. J. Abrams, med på projektet, så der er lagt op til noget af et sci-fi-brag.

I øvrigt forlyder det også, at Nolan udvikler en anden sci-fi-serie for HBO, baseret på Isaac Asimovs bogtrilogi ’Foundation’. Den er der dog ikke mere information ude om endnu.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue