On demand: Det skal du streame i december

Dommedag, blodhævn, mord og Ron Swanson. Skyd julemåneden ind med de her nye film på streaming-tjenesterne.

1. ’This Is the End’

Det var noget af et hold, Seth Rogen og Evan Goldberg fik samlet til deres instruktørdebut, ’This Is the End’. Et regulært who’s who af Hollywoods komediestjerner spiller mere eller mindre forfærdelige udgaver af sig selv i denne dommedagskomedie, hvor Rogen får besøg af sin ven fra Canada, Jay Baruchel, der bliver introduceret for blandt andre Jonah Hill, Danny McBride, Craig Robinson og Michael Cera til en fest i James Francos hus.

Efter en gang heftig festivitas, hvor især Cera viser sig som en fandens karl, indtræffer apokalypsen, og enhver skuespiller er sig selv nærmest. Det resulterer i en lang række problemer for vores Hollywoodstjerner, hvor Jonah Hill blandt andet må slås med et grimt, grimt møde med Djævlen selv. Har du endnu ikke set ’This Is the End’, skal du se at få det gjort. Inden verden går under.

Kan ses på Viaplay fra den 24. december.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue