Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Soundvenue Forpremiere: Se årets barskeste coming-of-age-drama

Soundvenue Forpremiere: Se årets barskeste coming-of-age-drama

Vi er stolte af i samarbejde med Reel Pictures at kunne præsentere en forpremiere på den kritikerroste ‘Girlhood’.

Filmen er en både rå og følsom undersøgelse af, hvordan den 16-årige Marieme ender med at blive suget ind i et barskt bandemiljø i en parisisk forstad.

Céline Sciamma, der også har instrueret mesterstykket ‘Tomboy’, observerer nænsomt Marieme, en stille teenager, hvis fremtidsudsigter langsomt indsnævres, så fællesskabet i en pigebande virker som den eneste mulighed.

Dialogen er delvist improviseret af de fænomenale unge skuespillere og giver ‘Girlhood’ en gennemført autentisk feel. Filmen portrætterer de ilde stedte piger som komplicerede størrelser i al deres trøstesløshed og sorg, men også overlevelsesinstinkt, sammenhold og intelligens. Og så byder den på en af årets mest uforglemmelige scener, da de hårdkogte piger dresser up og i et øjebliks bekymringsløs glæde danser til Rihannas ‘Diamonds’.

Vores anmelder uddeler fem fortjente stjerner i næste magasin og kalder filmen »et sprudlende samtidssstykke«. Se ‘Girlhood’ før alle andre til Soundvenues forpremiere den 26. november kl. 20 i Empire Bio.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere: Girlhood
Empire Bio

26. november, kl. 20.00

Advertisement