Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Teaser: ’Broadchurch’ vender tilbage med sæson to

Briterne glemte alt om nordic noir, da den engelske krimiserie ’Broadchurch’ sidste år løb over skærmen til euforiske anmeldelser og gode seertal. Bagefter nåede serien ud i resten af verden, hvorefter amerikanerne selvfølgelig var nødt til at lave deres egen version, ’Gracepoint’.

Imens har de engelske bagmænd dog arbejdet på anden sæson af ’Broadchurch’, der i en række små teasere nu bliver annonceret til at komme på engelsk tv til januar. Her følger vi igen efterforskerne Ellie Miller og Alec Hardy, spillet af Olivia Colman og David Tennant, hvis traumatiske oplevelser i første sæson stadig sidder dybt dem.

Under taglinen ’The End Is Where It Begins’ lægges der op til en ny sæson med mystik og spænding, der denne gang inkluderer biroller som Charlotte Rampling og James D’Arcy. Colman og Tennant får lov til at speake deres karakterers tanker i hver deres teaser – se hendes ovenfor og hans nedenfor.

Og har du ikke set ’Broadchurch’ endnu, så er det bare om at komme i gang.

Læs også: Anmeldelse af ‘Broadchurch’ – sæson 1

Advertisement