Her er årets bedste tv-serier: Top 10-1

I december kårer vi vores favoritfilm (udenlandske top 20-11 og top 10-1 samt danske) og -tv-serier fra 2014. Seriernes top 20-11 kan ses HER. Men nu gælder det de allerbedste fra året, og der er indtil flere helt nystartede serier med blandt de 10 i toppen.

10. ‘BoJack Horseman’ (sæson 1)
Hovedforfatter: Raphael Bob-Waksberg

Netflix lancerede fine toere af flagskibene ‘House of Cards’ og ‘Orange Is the New Black’ i 2014, men deres mest bemærkelsesværdige bedrift var en animationsserie. For mens karakterer i animationskomedieserier sjældent udvikler sig, er det helt anderledes i ‘BoJack Horseman’, der er et sjovt, men også overraskende mørkt karakterstudie om den tidligere sitcom-hests afgrundsdybe fald fra tinderne.

Kan ses på Netflix.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold