Video: ’Twilight’-parodi med Rihanna, Ashton Kutcher og Mila Kunis

’MoonQuake Lake’ lyder lidt som en young adult-filmatisering i stil med ’Twilight’. Og det er det da også – men alligevel ikke rigtigt.

I stedet er det en spoof på genren lavet af instruktørparret bag to af årets største succeser, ’22 Jump Street’ og ’The Lego Movie’, Phil Lord og Chris Miller – og med Ashton Kutcher, Mila Kunis og Rihanna i rollerne.

Ovenstående korte, men stjernespækkede video er en gennemgående parodi i Will Glucks kommende familiefilm ’Annie’. Her har Lord og Miller fået den specielle opgave at lave filmen i filmen – et glimrende cast med tanke på deres evne til at satirisere veloplagt over popkultur og genrekonventioner.

I videoen ser vi Kutcher og Kunis som de håbløst forelskede unge, mens Rihanna giver den som en form for flodmonster. Et flodmonster, der facetimer.

Læs også: Mila Kunis og Channing Tatum på rumeventyr i ’Jupiter Ascending’

Læs også: Rihanna skal være med i næste James Bond-film