Nicolas Winding Refn har fundet sin Neon Demon

Nicolas Winding Refn har fundet sin Neon Demon

Nicolas Winding Refn er i fuld gang med arbejdet på sin opfølger til ‘Drive’ og ‘Only God Forgives’. Den hedder ‘The Neon Demon’, og mens Ryan Gosling havde hovedrollen i danskerens to foregående film, er hans nye film blevet beskrevet som en »female driven horror film«.

Nu har Refn så fundet sin nye skuespillermuse, og det bliver det blot 16-årige stortalent Elle Fanning. Fanning har trods sin unge alder allerede gjort sig bemærket med adskillige imponerende præstationer – først og fremmest i J.J. Abrams’ ‘Super 8’, Sofia Coppolas ‘Somewhere’ og Angelina Jolie-filmen ‘Maleficent’.

Rygterne ville ellers tidligere vide, at hovedrollen skulle besættes af Carey Mulligan, som Refn arbejdede sammen med i ‘Drive’. Men sådan skulle det ikke være, og Refn har selv annonceret sin nye casting på Twitter, hvor han skriver:

»Dear Friends – Yes it’s true, @ElleFanning will be a super cool wonder woman in THE NEON DEMON«.

Hvad filmen nærmere bestemt handler om, vides endnu ikke. Kun står det klart, at den foregår i Los Angeles, at Cliff Martinez står for musikken ligesom i ‘Drive’ og ‘Only God Forgives’, og at Philippe Le Sourd (‘The Grandmaster’) står bag kameraet.

Læs også: Se plakaten til Nicolas Winding Refns’ The Neon Demon’

Læs også: Anmeldelse af ‘My Life Directed by Nicolas Winding Refn’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af