On demand: Det skal du streame i januar

HBO er klar med tre nye, ventede seriesæsoner, mens et par Oscar-vindende spillefilm også debuterer på streamingtjenesterne.

1. ’Togetherness’

Forskellige omstændigheder gør, at fire fuldvoksne mennesker må flytte ind under samme tag. Til fælles har de kampen mod 30’ernes eksistentielle problemer: dårlig sex, falmede drømme og skuffelsen over, at det bare var det.

Serien er skabt af brødrene Jay og Mark Duplass, der stod bag spillefilmene ’Cyrus’ og ’Jeff Who Lives at Home’, men nu beriger serieformatet med deres veludviklede sans for komisk timing og naturalistisk dialog. En både sjov og rørende serie i stil med indie-perler som ’Your Sister’s Sister’.

Læs vores anmeldelse til fem stjerner af serien her.

Kan ses på HBO Nordic fra 12. januar.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue