Trailer: Bradley Cooper, Emma Stone og Rachel McAdams i følelsesladet trekantsdrama

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Cameron Crowe. Medvirkende: Bradley Cooper, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray, John Krasinski, Danny McBride, Alec Baldwin. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1. Hvad skal man forvente sig af en Cameron Crowe-film? Instruktøren signerede omkring årtusindeskiftet to nyklassikere i ’Jerry Maguire’ og ’Almost Famous’, men har siden lagt navn til mindre vellykkede film som ‘Vanilla Sky’ og ’Elizabethtown’. Efter en produktionsmæssig tørke i slut-00’erne tog fanden ved Crowe i 2011, hvor han stod bag ’We Bought a Zoo’ – hvor Matt Damon… køber en zoo – og hele to musikdokumentarer om henholdsvis Pearl Jam og Elton John.

2. I samme periode skrev Crowe manuskriptet til ’Aloha’, der efter en række komplikationer på produktionsfronten endelig rammer det store lærred. Filmen er et trekantsdrama mellem Bradley Coopers militærmand, hans tidligere flamme (Rachel McAdams) og Emma Stones Air Force-powerkvinde. Sideløbende med de romantiske forviklinger sender en mystisk rigmand et suspekt satellitsystem i luften (!). Umiddelbart et overraskende twist på en klassisk romance – og ikke et subplot, der får megen opmærksomhed i den rørstrømske trailer.

3. Visuelt afslører traileren en inspirational quote-æstetik bestående af hawaiianske naturscenerier og blødt belyste nærbilleder af det fotogene trekløver, Cooper, Stone og McAdams. Trailerens forlorne Nicholas Sparks-vibe til trods er det svært ikke at få julelys i øjnene over filmens fornemme cast: Stjernerne i de bærende roller suppleres af Bill Murray, John Krasinski, Danny McBride og Alec Baldwin. Skuespillere, der om nogen kan tilføre den på papiret småsentimentale selvrealiseringshistorie et tiltrængt glimt i øjet.

Læs også: Woody Allen navngiver sin nye film med Emma Stone og Joaquin Phoenix

Læs også: Vores eksperters bud på vinderchancherne til bedste kvindelige birolle

Læs også: Amy Schumer kæmper med kærligheden i Judd Apatows ‘Trainwreck’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af