Bekræftet: Ricky Gervais vækker David Brent til live med ‘The Office’-musikfilm

Var man fan af Ricky Gervais’ legendariske rolle som den ynkelige chef David Brent i den britiske originaludgave af ‘The Office’, er der godt nyt. Ifølge BBC er Gervais nemlig i fuld sving med en filmudgave af mockumentary-serien, som starter produktion senere i år.

Komikeren har tidligere luftet ønsket om at følge op på sin pinagtige chef-karakter med et film-spinoff, men først nu ligger detaljerne på plads omkring filmen, der får titlen ‘Life On The Road’. Det skriver Variety. Her følger vi David Brent 15 år efter, han forlod det fiktive papirfirma Wernham Hogg, hvor han nu rejser rundt som rengøringsmiddelsælger for at finansiere sin drømmeturné – i håbet om at blive en ægte rockstjerne naturligvis.

»Brent tror, at filmholdet laver en Scorsese-agtig ‘on the road’-rockdokumentar, men i virkeligheden er det en ‘hvor blev de af?’-special«, afslørede BBC om plottet ved et pressemøde forleden dag om deres kommende produktioner. Og med både Ricky Gervais og den fiktive David Brent involveret, kan det næsten kun blive sjovt.

Læs også: Komedieserier, der spidder dig og dine kollegaer

Læs også: Video: Martin Freeman er ‘The Office’-hobbit hos ’SNL’

Læs også: Fra komiker til tv-serie: Hvem klarede springet?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af