‘Star Wars’-spinoff får titel – premieredato på næste film i sagaen afsløret

‘Star Wars’-spinoff får titel – premieredato på næste film i sagaen afsløret

Indrømmet, informationen er stadig sparsom, men når det gælder det mystikomgærdede kommende ‘Star Wars-spinoff, må vi tilsyneladende tage, hvad vi kan få. Og her har Disney og Lucasfilm netop afsløret, at spinoffet, der har Felicity Jones i hovedrollen, har fået titlen ‘Star Wars: Rogue One’.

Trods den lidt vage titel er rygtemaskinen dog allerede gået i gang på nettet hos diverse superfans, der mener at kunne udlede, at ‘Rogue One’ er relateret til rumkrigerne og dusørjægerne Rogue Squadron, der allerede har fået deres egne tegneserier. Filmen begynder optagelserne i London til sommer og får premiere 16. december 2017, stadig med ‘Godzilla’-instruktøren Gareth Edwards i førersædet.

I andre ‘Star Wars’-relaterede nyheder har den næste officielle film i sagaen, ‘Star Wars: Episode VIII’, fået en premieredato den 26. maj 2017, mens ‘Looper’-instruktøren Rian Johnson er sat til at instruere den ottende film i ‘Star Wars’-sagaen. Det er dermed også den korteste pause mellem to ‘Star Wars’-film nogensinde, da der blot bliver halvandet år mellem J.J. Abrams’ ‘Episode VII’ (der får premiere 18. december 2015) og ‘Episode VIII’.

Sponsoreret indhold
Hver lørdag fra klokken 23 ...
... forvandles Hotel Cecil til Cecil AM. Kom indenfor og mærk stemningen.
Cecil AM