Steven Spielberg skal instruere filmatisering af sci-fi-bestseller

Steven Spielberg skal instruere filmatisering af sci-fi-bestseller

Steven Spielberg vender tilbage til Warner Bros. efter 14 års fravær, når han skal instruere filmatiseringen af Ernest Clines sci-fi-bestseller ’Ready Player One’ fra 2011. Det skriver Deadline.

Spielberg boltrede sig senest hos Warner Bros. under produktionen af ’A.I. Artificial Intelligence’, og nu vender han altså tilbage til selskabet med en ny sci-fi-film. Som titlen antyder, foregår ’Ready Player One’ i den virtuelle verden, nærmere bestemt i 2044, hvor en døende spildesigner lover at forære sit selskab væk til den spiller, der kan finde et easter egg (en slags skjult besked) i et af hans virtual reality-spil. Teenageren Wade Watts beslutter sig for at tage udfordringen op og må bekæmpe adskillige fjender på sin vej gennem den virtuelle parallelverden.

Hvordan Spielberg vil levendegøre spiluniverset, melder historien intet om, men den garvede instruktør får utvivlsomt brug for hele sit arsenal af filmtekniske tricks – og måske et par nyskabende af slagsen? Det vil tiden vise.

Læs også: Jennifer Lawrence og Steven Spielberg teamer op om ny film

Læs også: Steven Spielberg spytter to film ud i rap

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.