Trailer: Jake Gyllenhaal er pumpet til ukendelighed i boksedramaet ‘Southpaw’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Antoine Fuqua. Medvirkende: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, 50 Cent, Forest Whitaker, Victor Ortiz, Rita Ora. Dansk premiere: 20. august.

Tre trailer-tanker:

1) Jake Gyllenhaal er godt i gang med at udvide sit solide cv med roller, der kræver store kropstransformationer. Vi har senest set ham som bleg, afpillet og gennemført creepy i ‘Nightcrawler’, men som bokser i ‘Southpaw’ står den derimod på svulmende muskler, tatoveringer og et gennemtævet ansigt, der står i skærende kontrast til ‘Nightcrawler’-looket.

2) I boksedramaet spiller Gyllenhaal verdensmesteren i mellemvægtsboksning, Billy ‘The Great’ Hope, der, efter hans kone (Rachel McAdams) bliver dræbt i en skudulykke og han mister forældremyndigheden over sin datter, begynder en psykisk deroute og en efterfølgende opslidende kamp for at vende tilbage til bokseringen og vinde sin datter tilbage. Han får hjælp fra en barsk lærermester spillet af Forest Whitaker og Curtis ’50 Cent’ Jackson som sportsmanager.

3) Mens ‘Foxcatcher’ tidligere på året viste sig som en ekstremt afdæmpet variant af sportsfilmgenren, ser det ud til, at ‘Southpaw’ spiller med mere traditionelle kort. Kampscenerne er blodige og voldsomme, og der spares ikke på de store følelser i det tragiske familiedrama, der danner baggrund for Gyllenhaal-karakterens kamp mod et comeback. Der er dog næppe grund til at frygte, at der går sødsuppe i familiehistorien, da instruktøren Antoine Fuqua, som stod bag Denzel Washington-thrillerne ‘Training Day’ og ‘The Equalizer’, samt ‘Sons of Anarchy’-skaberen Kurt Sutter, der har stået for manuskriptet, om nogen begge har erfaring med solide, actionpacked dramaer.

Læs også: Tom Ford har sin næste film klar – Amy Adams, Jake Gyllenhaal og Joaquin Phoenix medvirker

Læs også: Vi rangerer: Jake Gyllenhaals bedste roller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af