Trailer: Will Ferrell og Kevin Hart omfavner gangsta-livet i ‘Get Hard’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Etan Cohen. Medvirkende: Will Ferrell, Kevin Hart, Allison Brie, Dan Bakkedahl, T.I., Matt Walsh. Dansk premiere: 25. juni.

Tre trailer-tanker:

1. Det var kun et spørgsmål om tid, før Kevin Hart og Will Ferrell stak hovederne sammen i en spillefilm af crazy-komisk karakter. Mens Ferrell længe har været et skudsikkert trækplaster i diverse komedier – fra ’Old School’ til ’Anchorman’ – har Hart først de senere år  etableret sig som en af komediescenens mest populære stjerner. Der er unægtelig stort komisk potentiale i koblingen af de to, alene i deres fysiske kontrast: Den blegfede, midaldrende mand vs. den iltre, sorte undermåler.

2. Det er næsten umuligt at forestille sig, at de to komikere går igennem en spillefilm fyldt til randen med syrede jokes over og under bæltestedet uden at ramme plet mindst et par gange. Allerede i filmens indledende stadier ser Ferrell ud til at være på hjemmebane i det karikerede overdrev: Han klager højlydt til himlen over sin fængselsdom, mens en aggressiv massagestol tvinger ham til at spilde vin ud over sig selv. Det er næsten så ynkeligt, som da han flyttede ud i et fyrtårn i ’Anchorman 2’ og begræd tabet af sit syn.

3. Kevin Hart har også flere glansstunder i traileren til ’Get Hard’, hvor han hjælper Ferrells fusker med at ruste sig til fængselslivet – selv om han aldrig har set indersiden af en celle. At Ferrell alene på grund af Harts hudfarve antager, at han har været bag tremmer, er i sig selv en skarp kommentar til racespændingerne i det amerikanske samfund, men man skal ikke forvente, at ’Get Hard’ nuancerer stereotyperne – snarere tværtimod. Missionen er entydigt at skabe lattervækkende komik af den løsslupne slags, og dømt ud fra trailerens hitrate er der nok et par timers tilforladelig underholdning gemt i ’Get Hard’. Selv om man da godt kan grue lidt for mængden af voldtægtsjokes.

Læs også:Will Ferrells geni gennem 11 overrumplende klip

Læs også: Will Ferrell og Kevin Hart i lip-sync-battle mod Jimmy Fallon

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af