Video: Se ‘Fifty Shades of Grey’-stjerne Dakota Johnson i kontroversiel ISIS-spoof

Dakota Johnson fik for nylig et bredt gennembrud som skuespiller i ’Fifty Shades of Grey’, der nok var mere harmløs, end mange havde håbet. Til gengæld fik Johnson rig lejlighed til at provokere i sin debut som SNL-vært, hvor hun blandt andet stod bag en kontroversiel ISIS-spoof, som fik en del seere til at lufte deres forargelse på særligt Twitter.

I klippet tager Johnson afsked med sin far i det, der lader til at være hendes nye college, men det viser sig, at hun i stedet er på vej i hellig krig med en flok skydegale terrorister. Parodien er nok for karikeret til for alvor at have bid, men døm selv ved at se videoen ovenfor.

Læs også: Se stjernekomikeres vanvittige auditions til SNL

Læs også: Se Jerry Seinfelds stjernespækkede Q&A i SNL’s jubilæumsudgave

Læs også: ‘Fifty Shades of Grey’ / Anmeldelse