10 serier, der bør få et absurd reboot

Netflix genopliver 80’er-sitcom’en ’Full House’, og herfra sætter kun fantasien grænser. Her er vores bud på de næste i rækken. Vi starter med ’Slap fyr i L.A.’.

1. ’Rap fyr i L.A.’

Over seks sæsoner fra 1990 til 1996 forsøgte familien Banks at få sat skik på en ung og udfarende knægt fra Philadelphia, spillet af Will Smith, uden det store held.

’Rap Fyr i L.A.’ blev den unge rappers helt store gennembrud som skuespiller, og i dag har den 46-årige Smith brug for et comeback. Hollywood-stjernens blockbuster-power er nemlig over de senere år falmet gevaldigt, og senest blev ’After Earth’ en skamplet på skuespillerens ellers imponerende box office-cv, mens svindlerkomedien ’Focus’ kun har givet moderat overskud.

Rebootet af den populære serie kunne passende vende udgangspunktet på hovedet: En renskuret Hollywood-stjerne, Will Smith, rejser til Philadelphia for at få noget kant – med titlen ’Slap fyr i L.A.’.

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue