Jon Stewart sætter dato på sit sidste ‘The Daily Show’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I gårsdagens udgave af ‘The Daily Show’ annoncerede Jon Stewart datoen på, hvad der bliver hans endegyldigt sidste dag i værtsstolen på talkshowet, han har regeret over de sidste 16 år: »Mit sidste show bliver den 6. august. Jeg vil bære et jakkesæt og højst sandsynligt have taget et bad«, jokede Stewart i klippet, du kan se herover.

I weekenden dukkede et nyt interview med Jon Stewart op hos the Guardian, hvor komikeren lukkede op for nogle af grundende til sit exit. Blandt andet er det kommende amerikanske præsidentvalg en årsag til, at han forlader ‘The Daily Show’ og efterlader tronen til den unge komiker Trevor Noah.

»Jeg har dækket fire præsidentvalg gennem min tid, og det ser ikke ud, som om der vil ske noget drastisk anderledes denne gang. Det er ikke, fordi programmet ikke fungerer længere, eller at jeg ikke ved, hvordan jeg skal gribe det an. Det er mere sådan, ‘jep, det fungerer. Men jeg får ikke længere noget tilfredsstillelse ud af at lave programmet’«, forklarede Stewart.

 Læs også: Jon Stewart forsvarer Trevor Noah efter kontroversielle tweets

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af