Ny streamingtjeneste indtager Danmark med spændende indie-titler

Ny streamingtjeneste indtager Danmark med spændende indie-titler

Krigen på den danske streaming-slagmark er blevet en tand mere intens, efter den svenske streamingtjeneste Plejmo har meldt sin ankomst.

Plejmo kan lige nu præsentere 2500 titler til det danske marked, men ifølge en pressemeddelelse vil det vokse til 6.000 i maj og 8.000 i september.

Og særligt i indie-afdelingen tilbyder de flere interessante film, som aldrig har fået dansk biografpremiere, heriblandt Justin Simiens ‘Dear White People’, Jack O’Connells gennembrud ‘Starred Up’, John Michael McDonaghs ‘Calvary’, Spike Lees nye exploitation-film ‘Da Sweet Blood of Jesus’, Jimi Hendrix-filmen ‘All Is by My Side’, Michael C. Hall-thrilleren ‘Cold in July’, den Oscar-nominerede ‘Omar’, Jason Reitmans ‘Men, Women and Children’ og sci-fi-filmen ‘I Origins’, der netop er blevet vist på CPH PIX.

Udbuddet af tv-serier er til gengæld ikke-eksisterende, men udvalgte serier vil supplere filmudvalget i løbet af foråret. Noget tyder dog på, at det ikke er på serieområdet, Plejmo håber at give de andre tjenester kamp til stregen.

Modsat de dominerende spillere på det danske marked, Viaplay, HBO Nordic og Netflix, betaler man hos Plejmo kun for de film, man ser. Den enkelte films pris afhænger af dens popularitet: Jo flere der ser den, jo højere bliver prisen.

Streamingtjenesten ledes af den tidligere Spotify-direktør Ulrika Lindwall.

Tjek filmene på Plejmo her (man skal lige scrolle lidt ned).

Læs også: Hvor er fuckfingeren, Snapchat?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af