Spike Lee skal lave film for Amazon – med Kanye West på rollelisten?

Spike Lee skal lave film for Amazon – med Kanye West på rollelisten?

Ifølge The Wrap skal Spike Lee lave sin næste film, ’Chiraq’, for Amazon Studios, og ’Do the Right Thing’-instruktøren har angiveligt udset sig en række store stjerner til at udfylde rollerne. Således skulle både Kanye West, Jeremy Piven (‘Entourage’), Common og Samuel L. Jackson være i forhandlinger om at medvirke i filmen.

Ingen plotdetaljer er endnu afsløret, men ordet ’Chiraq’ – en sammensmeltning af ’Chicago’ og ’Iraq’ – er i de senere år blevet brugt til at beskrive storbyen med henvisning til dens eskalerende kriminalitetsrate.

Både Kanye West og Jeremy Piven er fra Chicago, mens Samuel L. Jackson tidligere har medvirket i Lees ’Do the Right Thing’ og ’Jungle Fever’. Common vandt i februar en Oscar-statuette for sit soundtrack til ’Selma’, hvor han også var på rollelisten.

Ifølge The Wrap er intet underskrevet endnu, men bliver ’Chiraq’ en realitet, vil det cementere Amazons nyvundne position som en vægtig spiller på film- og seriefronten. Selskabet tilknyttede tidligere på året Woody Allen som instruktør og manuskriptforfatter på en original tv-serie, og tilføjelsen af Spike Lee og Kanye West vil være endnu et stærkt signal til konkurrenterne.

Læs også: Spike Lee laver dokumentar om ikonisk Michael Jackson-plade

Læs også: Hollywood-instruktører reagerer på ‘Selma’s Oscar-forbigåelser: »Fuck dem!«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af