Trailer: Første smugkig på ‘Orange Is the New Black’ sæson 3 genforener Piper og Alex

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fy for pyffer for en trailer-aften! Den første teaser til den absurd imødesete anden sæson af HBO’s ‘True Detective’ er netop landet med et brag, og som var det en nøje planlagt gladiatorkamp giver Netflix simultant kamp til stregen med det første energiske kig på tredje omgang ‘Orange Is the New Black’.

Traileren byder på et varmt gensyn med Piper, Big Boo (uigenkendeligt uskyldiggjort med pagehår!), Taystey, Nicky, Red og de andre yndlingsfanger i kvindefængslet Litchfield. Den pulserende trailer – »sorry, not so sorry!« – er sparsom med information om grundkonflikterne i den nye sæson, men som i sæson to ser tilgangen af nye fanger ud til at tilspidse tingene.

Spændende bliver det selvfølgelig at følge genforeningen mellem Piper og hendes vampede kæreste-ekskæreste Alex. Og så skal det blive interessant at se, hvordan Crazy Eyes pludselig er endt som erotisk forfatter, der tilsyneladende ikke holder sig tilbage for ‘Fifty Shades of Grey’.

Selv er ‘Orange Is the New Black’ alt andet end grå, og traileren til tredje sæson giver løfter om endnu en farverig omgang fængselsintriger. Man kan kun håbe, at serien udvikler sig og ikke bare gentager tidligere konflikter. Men den slags bekymringer må vente. Lige nu glæder vi os fuldtonet til 12. juni, hvor serien får premiere på Netflix.

Læs også: Få overblikket – her er Netflix’ kommende serier

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af