Trailer: George Clooney tæver bad guys på fantasifuld vis i ‘Tomorrowland’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har hidtil været svært at blive klog på, hvad Brad Birds ’Tomorrowland’ præcist drejer sig om, men nu er der hjælp at hente i form af en ny, højdramatisk trailer til den stort anlagte sci-fi/fantasy-film.

Traileren indeholder et længerevarende klip, hvor George Clooneys fallerede geni og Britt Robertsons eventyrlystne drømmer flygter fra en olmt udseende specialstyrke.

Her fornægter Brad Birds fortid i Pixars stald sig ikke, for scenen afvikles med smittende idérigdom – fra kvikke kamerature i klaustrofobiske rum til alternativ brug af portaler til fjerne dimensioner. Det er ingen overraskelse, at Bird også i live action-filmens rammer mestrer sine virkemidler: Han overbeviste til fulde som actioninstruktør med den adrenalinpumpende fjerde film i ’Mission Impossible’-serien, hvor han blandt andet kastede Tom Cruise ud fra Burj Khalifa med et af årets vildeste actionsus til følge.

Besidder ’Tomorrowland’ samme oprigtige, humanistiske varme som Birds bedrifter i animationsgenren, den rørende ’Drengen og jernkæmpen’ foruden Pixar-genistregerne ’De utrolige’ og ’Ratatouille’, kan den vise sig at være årets sommerblockbuster for store og små.

‘Tomorrowland’ rammer de danske biograflærreder 21. maj.

Læs også: Pixars nye film tager os igennem hele følelsesregistret

Læs også: George Clooney udvikler tv-serie med ‘Moneyball’-instruktør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af