Trailer: Johnny Depp giver den som creepy gangsterboss i ‘Black Mass’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Johnny Depp har i de seneste mange år truffet nogle mildest talt tvivlsomme karrieremæssige valg. Skuespiltalentet er druknet lidt i kostumer, make-up og fjollerier, men med sit næste film, Scott Coopers ‘Black Mass’, ser det ud til, at Depp er kommet på ret køl igen.

Her spiller han den virkelige skikkelse – og en af de mest notoriske gangstere i amerikansk historie – Whitey Bulger, der i den første, ret specielle trailer til filmen giver den fuld gas som creepy gangsterboss, der griller en af sine medsammensvorne på mest frygtindgydende vis for at dele en hemmelig familieopskrift.

Trods Depps rigeligt sminkede ansigt ligner ‘Black Mass’ en solid, og temmelig dyster, gangsterthriller, der, udover Johnny Depp, byder på et imponerende cast af biroller som Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Adam Scott, Dakota Johnson, Juno Temple, Joel Edgerton, Corey Stoll og Peter Sarsgaard.

‘Black Mass’ får dansk premiere den 15. oktober.

Læs også: Filmene, der gjorde Johnny Depp til box office poison

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af