Trailer: Miles Teller redder verden i ny forsmag på ‘Fantastic Four’

Det har været den helt store uge for fans af superhelte og sci-fi: Først landede den nye trailer til ‘Star Wars: The Force Awakens’ og siden første kig på ‘Batman v Superman’. Nu har marketingfolkene bag ‘Fantastic Four’ også tilsluttet sig ræset og sendt en ny trailer på gaden, der viser gode takter for det unge all star-crew i superheltekostumerne.

Hvor første teaser til ‘Fantastic Four’ ikke afslørede meget, byder det nye klip på lidt mere dialog, handling og sågar humor i det ellers så dystre univers, hvor Miles Teller giver den som Mister Fantastic, Michael B. Jordan er the Human Torch og Jamie Bell The Thing – og så bliver Kate Mara, der spiller the Invisible Woman, forenet med sin ‘House of Cards’-makker, BBQ-kokken/gartneren Freddy. Som dog ikke spiller kok, men Doctor Storm.

‘Fantastic Four’ får premiere 6. august.

Læs også: Anmeldelse af ‘Daredevil’: Glimrende superhelteserie er ikke kun for fans

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.