Trailer: Taylor Schilling, Adam Scott og Jason Schwartzman smider kludene i ’The Overnight’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Patrick Brice. Medvirkende: Taylor Schilling, Adam Scott, Jason Schwartzman, Judith Godrèche. Dansk premiere uvis.

Tre trailer-tanker:

1) ’The Overnight’ samler et quirky komedie-drømmehold i form af Adam Scott (’Parks & Recreation’, ’Party Down’), Jason Schwartzman (et væld af Wes Anderson-film) og Taylor Schilling (’Orange is the New Black’) i en sexkomedie på slap line. Filmen fik premiere på årets Sundance-festival og blev om ikke overdynget med roser så pænt modtaget. Første trailer til filmen giver da også løfter om et fornøjeligt frikvarter fyldt med kejtet kink.

2) Præmissen er simpel: Et ægtepar (Scott og Schilling) flytter til frisindets højborg, L.A., og inviteres til middag hos Kurt og Charlotte, et sexfikseret par med andet end culottesteg på menuen. Da rødvinen er tyllet,og børnene lagt i seng, tvinger L.A.’s svar på Joan Ørting og Robert Lubarski det blufærdige tilflytterpar til at smide de seksuelle hæmninger og genantænde gløden fra fordums spirende lagengymnastik. Nok med en akavet stund eller to til følge.

3) Det lyder som en forvokset kortfilm, men med den dynamiske trio Scott, Schilling og Schwartzman i front skulle det undre, hvis spilletidens 80 minutter fremstår langtrukne. Spørgsmålet er snarere, om ’The Overnight’ evner at lægge den lurende midtvejskrise som et dybtfølt, melankolsk bagtæppe for begivenhederne a la Duplass-brødrenes bittersøde HBO-genistreg ’Togetherness’. Den frigjorte seksualitet står netop i kontrast til Scott-Schilling-parrets rutineprægede hverdag og stagnerede seksualliv, hvorfor det er afgørende, at deres forhold klinger rent.

Læs også: Her er Sundance-filmene, du bør glæde dig til

Læs også: Taylor Schilling fra ‘Orange Is the New Black’: Det handler ikke kun om bare bryster

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af