Video: Se Dennis Quaids vanvittige meltdown – sandt eller falsk?

Dennis Quaid gav sin bedste Christian Bale-imitation, da han mistede besindelsen på settet af en unavngiven film og gik verbalt i flæsket på sine kollegaer.

Ligesom Bales ’Terminator Salvation’-rant opstod Quaids udbrud, da han blev forstyrret af et perifært crew-medlem under et take. En stemme forsøger at berolige skuespilleren under hans krasbørstige monolog ved at sige hans navn gentagne gange, men det har Quaid ikke meget til overs for.

»Don’t fucking ‘Dennis’ me«, råber han. »I am doing my job here! I am a pro. This is the most unprofessional set I have ever been on. This is horse shit. I have these fucking zombies over here that I have to look at. I have a bunch of pussies staring at me and this fucking baby! This is garbage! Blow me«.

Udbruddet er dog så kulørt – og ligner så meget en parodi på Bales meltdown – at man må så tvivl, om videoen er sand eller falsk. Flere har gættet på, at der er tale om et stunt for Jimmy Kimmel Live! grundet talkshowets historie med falske videoer, og Quaids udbrud synes da også at have en ’skreven’ karakter.

I sit talkshow afviste Jimmy Kimmel dog at stå bag skuespillerens arrige sammenbrud. Se det underholdende indslag herunder.

Læs også: Fra Shia LaBeouf til Christian Bale – 10 skuespiller-meltdowns

Læs også: Se Obama læse mean tweets hos Jimmy Kimmel