10 topskuespillere, der kørte sig i Oscar-stilling fra Cannes

Cannes-festivalen er en tidlig affyringsrampe frem mod prisuddelingen næste forår i Los Angeles. Her er de skuespillere, der lige nu ligner realistiske kandidater. Vi starter med et par longshots og bevæger os frem mod storfavoritterne.
sicario

 

10. Emily Blunt, ’Sicario’

Det her er et longshot, for Denis Villeneuves narkothriller er nok for meget af en hårdtpumpet genrefilm til for alvor at falde i Oscar-akademiets smag.

Men i en tid, hvor der er fokus på manglen på stærke kvinderoller i Hollywood, kan Emily Blunt pludselig få momentum. Hun spiller en FBI-agent, der hverves til en specialmission mod et af de store narkokarteller, og selvom hun bliver kørt rundt i manegen af de mere magtfulde efterretningsmænd, har hun i den grad ben i næsen.

Blunt har udstråling og slagkraft, og selvom hun normalt udfolder sig i film, der ligger uden for Oscar-akademiets horisont, ville det kun være fortjent, hvis der bliver sendt hæder i hendes retning.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement