Cumshots, dadbods og selfie-forbud: De største mærkværdigheder under Cannes-festivalen

Den sydfranske festival er meget andet end højpandet filmkunst. I år satte høje hæle, Colin Farrells cheeseburgerdiæt og Paris Hiltons lovovertrædelse deres præg på herlighederne.

The Lobster
1. Colin Farrell importerer dadbod til Cannes

Colin Farrell spiller en lidt ynkelig gennemsnitsmand i ’The Lobster’ om en verden, hvor singler har 40 dage til at finde en partner, hvis de ikke skal blive forvandlet til et dyr efter eget ønske og sat fri i skoven.

Farrell, der ellers flekser flot form i den kommende ’True Detective’, måtte på en heftig opfedningskur for at ramme formen som mildt overvægtig, midaldrende mand. Skuespilleren tog 18 kilo på i løbet af otte uger – og hvad lød diæten så på?

»Jeg puttede is i mikrobølgeovnen for at smelte og drikke det. To cheeseburgere, pommes frittes, cola og to stykker chokoladekage klokken 10 om formiddagen er ikke så sjovt – og jeg elsker endda cheeseburgere«, fortalte han The Hollywood Reporter.

Da han så sig selv ved premieren i Cannes, blev han dog stadig overrasket over at se sig selv med en udpræget dad bod:

»Jeg gispede. Jeg havde glemt, hvordan det så ud«.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement