Fokus for ‘Star Wars’-spinoff nummer to nu bekræftet

Fokus for ‘Star Wars’-spinoff nummer to nu bekræftet

Mens vi venter spændt på den næste film i den officielle ‘Star Wars’-saga, ‘The Force Awakens’ med premiere i december, bliver filmene i en parallel spinoff-serie samtidig foldet ud.

Den første, ‘Rogue One’, er instrueret af ‘Godzilla’-instruktør Gareth Edwards og handler om en heltemodig gruppe, der forsøger at forplumre planerne om at skabe Dødsstjernen.

Og nu er det bekræftet, hvad film nummer to i den såkaldte Antologi-serie skal fokusere på. Det bliver baghistorien for den berygtede dusørjæger Boba Fett, der var med i både ‘The Empire Strikes Back’ og ‘Return of the Jedi’ (og havde en cameo i ‘The New Hope’). Præcis hvornår filmen skal foregå i ‘Star Wars’-tidslinjen, er endnu ikke offentliggjort.

Filmen har allerede været genstand for kontroverser, idet instruktør Josh Tank forleden forlod projektet i utide. Selv sagde han, at det var frivilligt, men de amerikanske medier rapporterer flittigt om, at det skulle skyldes, at han havde opført sig uregerligt under den kommende ‘Fantastic Four’-film, som han har instrueret.

Boba Fett-filmen får premiere i 2018.

Læs også: Se de tre bedste spoofs på ‘Star Wars’-teaseren

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af