Fra top til flop: 10 mandlige skuespilstjerner, der undergik vores store forventninger

Vi slutter vores artikelserie om filmfolk, der ikke indfriede de store forventninger, med en flok Hollywood-skuespillere, som engang var på alles læber, men nu er gået i glemslen.

1. Chris O’Donnell

Det startede så lovende. Chris O’Donnell blev nomineret til en Golden Globe for sin rolle i ’Scent of a Woman’, hvor han dybest set fungerer som en køn, men neutralmarineret boksepude for Al Pacinos overspil. Han scorede dernæst rollen som Robin i Joel Schumachers uskønne viderebearbejdning af Tim Burtons ’Batman’-film, i ’Batman Forever’, hvor Burtons gotiske univers blev erstattet med et ufarligt, 90’er-skinnende high camp-helvede.

Men O’Donnell var med på holdet igen til opfølgeren ’Batman & Robin’, der blev sablet ned af kritikerne. Filmen betød omtrent afslutningen på Joel Schumachers karriere, men O’Donnells led også ubodelig skade. Han var egentlig udset til rollerne som Jack Dawson i ’Titanic’ og som den ny Spiderman, men det massive flop med den fjerde Batman-film fik producenterne til at satse på andre kort, henholdsvis Leonardo DiCaprio og Tobey Maguire.

Sidenhen har O’Donnell kæmpet en forgæves kamp for at genfinde fodfæstet, men trods adskillige gæsteoptrædender i tv-serier (bl.a. ni afsnit af ’Grey’s Anatomy’ i 2007 foruden en fast rolle i ’NCIS: Los Angeles’ fra 2009 og frem), lever han efter Hollywood-målestok fortsat i skyggen af en fiasko. Han kan så og undre sig over, hvorfor selvsamme film ikke betød enden på Uma Thurmans og George Clooneys karrierer. Men måske Chris O’Donnells talent alligevel var til at overse?

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue