Kom nu, Hollywood: Mandlige tv-skuespillere, der bør få det store filmgennembrud

Serier som ’Game of Thrones’, ’The Walking Dead’ og ’Girls’ leverer spændende ansigter, vi vil se på film.

Forleden præsenterede vi 12 kvindelige skuespillere kendt fra tv-serier, som fortjener at få et gennembrud på film.

Kvinderne var lette at finde, for det vrimler heldigvis med store hunkønstalenter på skærmene i disse år. Lidt sværere var det overraskende nok med mændene. Mange af de store, gode tv-roller er nemlig enten besat af store filmskuespillere eller meget etablerede tv-navne.

Det gælder især på dramaområdet, og de spændende mandlige skuespillere, vi fremhæver her, kommer derfor i høj grad fra komedieserierne. Det gør dem dog ikke mindre interessante.

1. T.J. Miller

Hvor kender vi ham fra?
Komikeren T.J. Miller har fået sit helt store gennembrud som den brovtende og  selvpromoverende, men i bund og grund godhjertede Erlich i HBO’s ’Silicon Valley’.

Hans totale mangel på situationsfornemmelse er anledning til en stor portion af seriens bedste øjeblikke, og kontrasten mellem hans ekstremt udadvendte natur og de fire indadvendte nørder, han arbejder sammen med (eller: som allernådigst arbejder i hans hus), er et sublimt afsæt for sammenstødskomik af bedste skuffe.

Der er ingen tvivl om, at Miller tager meget af sin egen standup-persona med ind i rollen. Den kan man få en fornemmelse af i podcasten ’Cashing in with T.J. Miller’.

Ser vi ham snart på lærredet?
33-årige Miller er ikke et ubeskrevet blad i filmsammenhæng, og han havde fx rollen som fyren med kameraet i J.J. Abrams originale ’Cloverfield’.

Når man har den type rolle i en found footage-film, betyder det dog, at man ikke selv er meget på skærmen. Men ’Silicon Valley’-rollen har naturligvis givet T.J. Miller tilbud fra Hollywood, og man må blot håbe, han kan ramme projekter af tilsvarende høj kvalitet.

Han har en bærende rolle i ’Search Party’ over for Adam Pally (’The Mindy Project’), som vi endnu ikke har set herhjemme, og så er han med i den kommende actionthriller ’Deadpool’ over for Ryan Reynolds.

Soundvenue 1 / 9 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold