Trailer: Se den stemningsfulde teaser for ’Steve Jobs’ med Michael Fassbender

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blot to år er passeret, siden den seneste biografi om Steve Jobs ramte lærrederne, men alligevel imødeser vi det næste skud på stammen, ‘Steve Jobs’, med skyhøj forventningsglæde. Dels fordi ’Jobs’ med Ashton Kutcher i titelrollen var tam og uinspireret, dels fordi holdet bag den nye film giver løfter om et mindeværdigt filmportræt.

Danny Boyle (’Trainspotting’, ’Slumdog Millionaire’) levendegør et manuskript af speedsnakkens mester, Aaron Sorkin (’The Social Network’, ’The West Wing’), mens Michael Fassbender og Seth Rogen indtager hovedrollerne som henholdsvis Jobs og hans sidekick Steve Wozniak. Også Kate Winslet og Jeff Daniels medvirker i Boyles stærkt imødesete biografi.

Filmen udfoldes i tre kapitler med fokus på Apples udgivelse af Mac-computeren, overtagelsen af NeXT samt lanceringen af iPod’en i henholdsvis 1984, 1997 og 2001. Den første teaser til filmen afslører ikke yderligere detaljer om plottet, men som en endnu uforløst opbygning til et brølende crescendo formår den at slå stemningen an på virkningsfuld vis.

’Steve Jobs’ får premiere i de amerikanske biografer den 9. oktober. Den danske premiere er endnu ikke fastlagt.

Læs også: Seth Rogens bedste og værste roller

Læs også: Se de første billeder af Michael Fassbender og Seth Rogen som Jobs og Wozniak

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af