Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

‘Arrested Development’ vender tilbage på Netflix i 2016

‘Arrested Development’ vender tilbage på Netflix i 2016

For et par måneder siden hævdede produceren bag ‘Arrested Development’, Brian Grazer, at 17 nye afsnit af kultserien var i støbeskeen. Nu har han bekræftet, at serien vender tilbage på Netflix i 2016.

I et interview på ‘The Adam Carolla Show’ sagde produceren, at femte sæson vil påbegynde optagelser i januar 2016 og bliver frigivet omtrent fire måneder senere. Endnu forlyder det dog ikke, om det hidtidige cast med Jason Bateman og Will Arnett i front vender tilbage i deres roller.

‘Arrested Development’ lå i dvale i syv år, inden Netflix genoplivede serien i 2013.

Læs også: Mandlige tv-skuespillere, der bør få det helt store gennembrud

Læs også: ‘BoJack Horseman’ vender tilbage i juli