Erotisk dokumentarfilm om kvindelig seksualitet søger medvirkende

Erotisk dokumentarfilm om kvindelig seksualitet søger medvirkende

I dokumentarfilmen ’Erotic Memory’ gør Lea Glob og Mette Carla Albrechtsen op med det mandlige blik på kvindelig seksualitet, der har hersket gennem hele kulturhistorien, og lader kvinden komme til orde i beskrivelsen af sine lyster og fantasier.

»Jeg føler, at jeg gennem min opvækst godt kunne have brugt et lidt mere sofistikeret billede af seksualitet, til at hjælpe mig med at forstå den helt umulige del af livet, end det som min generte mor, resterne af calvinismen, rå kapitalisme, pornografi og en mandsdomineret kulturhistorie kunne tilbyde. Jeg har savnet at se kvinders psykologi portrætteret i rigtige fortællinger, som jeg kan spejle mig i«, udtaler Lea Glob i en pressemeddelelse.

’Erotic Memory’ tager udgangspunkt i en lang række interviews med kvinder i forskellige aldre, og instruktørerne håber på sigt at gøre de personlige, erotiske beretninger til del af et større, interaktivt websted, der sætter fokus på kvindelig seksualitet fra kvindens eget perspektiv.

De to instruktører har indledt castingprocessen og søger i den forbindelse medvirkende til de bærende roller. Læs mere om projektet og castingen her.

Læs også: 10 film, der bragte ublufærdig sex til mainstreambiograferne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af