HBO bestiller to sæsoner af Duplass-brødrenes stjernespækkende animationsserie

HBO bestiller to sæsoner af Duplass-brødrenes stjernespækkende animationsserie

Med en stor filmaftale i hus hos Netflix og en forlængelse af deres fine HBO-serie ‘Togetherness’ er Duplass-brødrene, Jay og Mark, godt i gang med at overtage film- og tv-verdenen med deres underspillede indie-sensibilitet.

Og succesen fortsætter for det kreative søskendepar, der netop har fået to sæsoner i stald af deres nye animationsserie ‘Animals’HBO, der fik en glimrende modtagelse ved sin screening på Sundance-festivalen tidligere på året. Duplass-brødrene fungerer som executive producers på serien sammen med dens originale skabere, Phil Matarese og Mike Luciano.

Serien omhandler diverse utiltalende dyr som rotter, duer og insekter (!), der funderer over livet i New York med stemmer af en række stærke komikernavne som Nick Kroll (‘The Kroll Show’) og Jason Mantzoukas (‘Enlightened’), der begge spiller sammen med Mark Duplass i komedieserien ‘The League’, ligesom ‘Parks and Rec’-stjernerne Aziz Ansari og Adam Scott samt Ellie Kemper (‘The Unbreakable Kimmie Schmidt’), Ike Barinholtz (‘The Mindy Project’) og Chelsea Perretti (‘Brooklyn Nine-Nine’) alle bidrager med stemmer.

Nedenfor kan du se traileren til ‘Animals’, der får premiere på HBO i 2016.

Læs også: Sorg, glæde og mumleri: Duplass-brødrene i fem etaper

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af