‘Top Gun 2’ undervejs med Maverick i førersædet

‘Top Gun 2’ undervejs med Maverick i førersædet

Patriotisk hvervekampagne eller ej – alle (okay: de fleste) drenge født omkring 1980 har et intimt forhold til filmen om USA’s bedste jagerpiloter med Tom Cruise og Val Kilmer i spidsen som Maverick og den iskolde Iceman.

Siden ‘Top Gun’s kolossale succes i 1986 har der været rygter om en opfølger, og nu ser det ud til, at det bliver en realitet.

Ved en pressekonference for ‘Terminator Genisys’ afslørede chefen for filmstudiet Skydance, David Ellison, at manuskriptet er under udarbejdelse.

»Justin Mark skriver manuskriptet lige nu. Han har et fænomenalt take på at opdatere filmens verden til det, som jagerpiloter i flåden har udviklet sig til i dag«, sagde han.

»Det er en verden, vi lever i i dag, hvor det handler om droneteknologi og femtegenerationsfly… Den udforsker slutningen på en æra for luftkamp og jagerpiloter, og hvad den kultur er i dag«.

David Ellison slog desuden fast, at ‘Top Gun 2’ naturligvis er skrevet til Tom Cruise.

»Der er en fantastisk rolle til Maverick i filmen, og der er ingen ‘Top Gun’ uden Mavering. Og det vil være Maverick, der spiller Maverick«, sagde han.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af